Üniversitemizde “Oryantasyon Programı” Çerçevesinde “Şehir Gezisi” Gerçekleştirildi

Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize yönelik hazırlanan “Oryantasyon Programı” çerçevesinde "Kilis Şehir Gezisi" gerçekleştirildi.

Kilis’in tarihî, kültürel ve turistik zenginliğini yansıtan mekânlarına odaklanılan bu gezide; Şeyh Muhammed Seyir Tepesi, Oylum Höyük, Tarihî Salih Efendi Sokağı ve Kabaltısı, Canpolat Paşa Hanı Gençlik Merkezi, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), Akcurun Çarşısı, Ulu Cami, Resul Osman Dağı Mesire Alanı ve Seyir Tepesi gibi yerler gezildi.

Düzenlenen şehir gezisine katılan öğrenciler, bu etkinliğin hem Kilis’in tarihini ve kültürünü tanımak için bir vesile olduğunu hem de kendilerine ders başlangıcından önce güzel bir moral motivasyon olduğunu dile getirdiler.