Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Yılı Çelenk Sunma Töreni ve Kokteyl Gerçekleştirildi

2023-2024 Akademik Yılı’nın başlaması münasebetiyle, Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Rektör Yardımcılarımız, akademik ve idari personelin katıldığı tören, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Rektörümüz Karacoşkun, konuşmasında, 6 Şubat depremlerinin birçok il gibi ilimizi de etkilediğini ifade etti ve depremlerde hayatını kaybeden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için başsağlığı diledi. Depremde Üniversitemizde hasar gören yerlerin en kısa zamanda tadilatının tamamlanarak tekrar hizmete sunulacağını ifade etti. Üniversitemizin akademik kadrosunun her geçen yıl daha güçlendiğini aktaran Rektörümüz Karacoşkun; öğrenci sayımızın yaklaşık olarak on dört bine ulaştığını söyledi. Atılan adımlar ve yapılan çalışmalarla önümüzdeki günlerde Üniversitemizin zeytin alanında ihtisaslaşacağına değindi ve bu bağlamda duyduğu mutluluğu ifade etti. Karacoşkun, yeni akademik yılın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek sözlerini noktaladı.

Tören, Üniversitemiz Kütüphane ve Kongre Merkezi’nde Kilis Valisi Sayın Tahir Şahin’in de katılım sağladığı kokteylin ardından sona erdi.