Kilis Vakfı Kilis Temsilcisi Özyurt, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Kilis Vakfı Kilis Temsilcisi Haşim Özyurt, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi.

Özyurt, Kilis Vakfı olarak yeni eğitim-öğretim yılında da Üniversitemizle yapılabilecek iş birliklerine hazır olduklarını ifade etti.  Rektörümüz Karacoşkun ise, Üniversitemizin eğitim çalışmalarının yanı sıra, desteklediği ve öncülük ettiği AR-GE faaliyetleri ile ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını yürüttüklerini aktardı. Bu bağlamda daha önceki dönemlerde olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Kilis Vakfı’yla yapılacak iş birliği ve projelerin önemine değinerek Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk'e ve yönetim kurulu üyelerine selamlarını iletti.