Kilis Vakfı Başkanı Aktürk, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, Kilis Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Vakıf Temsilcileri Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile bir araya geldi. Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan görüşmede misafirlere, Üniversitemizin yeni logosunun tanıtımı da yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Karacoşkun, Üniversitemizi her geçen yıl daha ileriye götürmeye yönelik yaptıkları çalışmalarda Kilis Vakfı'nın her daim desteklerini gördüklerini ifade ederek Aktürk'e ve Kilis Vakfı'na teşekkür etti.  Aktürk ise; Kilis Vakfı olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesine destek vermekten ve Üniversitemizin her alandaki büyüme ve gelişmesinden Kilisli işadamları olarak memnuniyet duyduklarını ; Üniversite ile uyumlu bir şekilde yapılan çalışmalarla hem şehrimizin hem de Üniversitemizin daha da aydınlık bir geleceğe ilerleyeceğini ifade etti.

Görüşmenin sonunda Rektörümüz Karacoşkun, 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet  Programlarına Kilis Vakfı olarak yapılan katkılardan dolayı da Aktürk’e teşekkür etti ve Aktürk ile Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Belgesi takdim etti. Rektörümüz Karacoşkun, günün anısına Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk’e ebru tablosu hediye ederken; Aktürk de Rektörümüz Karacoşkun’a bir tablo hediye etti.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.