Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Arıcan, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi.

Rektörümüz Karacoşkun, Üniversitemiz Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (KODAM) yapılan çalışmalar hakkında Rektör Arıcan ile bilgiler paylaştı. Bu bağlamda KODAM ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Küresel Göç Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi’nin Afet ve İnsani Yardım Yönetimi üzerine düzenleyeceği programlar hakkında iş birliği imkânları görüşüldü.

Rektörümüz Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Arıcan’a teşekkür etti.