Üniversitemizde “15 Temmuz Karma Sergisi” Açıldı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında “15 Temmuz Karma Sergisi” açıldı. Sergide fotoğraf, minyatür, ebru ve modern anlamda sanat çalışmaları yer aldı.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu Fuaye Alanı’nda açılan sergiyi Kilis Valisi Recep Soytürk, Emniyet Eski Genel Müdürü Celal Uzunkaya, 1. Hudut Alay Komutanı Kurmay Piyade Albay Özhan Özvural, Belediye Başkanı Servet Ramazan, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Adalet Komisyonu Başkanı Murat Serdar Çakıroğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, il protokolü, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve kalabalık bir misafir topluluğu ziyaret etti.