Üniversitemizde “Sınırda Sesler V Şiir ve Şair Buluşması” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Kongre Merkezi’nde, geleneksel hale gelen Sınırda Sesler Şiir ve Şair Buluşması’nın beşincisi gerçekleştirildi. Şiirin ayak seslerinin yankılandığı gecede şiirseverler bir araya geldi.
Programda, M. Fatih Kanter “Aldanma” ve “Sözlerin Kuyusu”; Muhammet Erdevir “Sana Korkusuz” ve “ Söz Verilmiş Üç Dize”; Ahmet Doğru “Ağır Telafi” ve “Koyu Unutuş”; Mustafa Doğan Karacoşkun “Umde”  ve “Sen Gidince”; Murat Serdar Çakıroğlu “Sızı”  ve “Beni Bir Baharın Göğsünde Uyut”; Muhammed Hüküm “Dünyanın Öfkesi” ve “Senin Hikayen”; Ali Genç “Yeniden” ve “Boş Beşik” başlıklı şiirlerini seslendirdiler.
Programın sonunda Kilis Valisi Recep Soytürk ve Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman şairlere belge takdim ettiler. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından Sınırda Sesler V Şiir ve Şair Buluşması, bir hoş seda bırakarak sona erdi.