Öğrencilerimizden Anlamlı Ziyaret

Üniversitemiz Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Fatma Karasu’nun öncülüğü ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilimizde bulunan Mavi El Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Beyaz El Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ekrem Çetin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Kilis Özel Eğitim Uygulama Merkezi (I. Kademe) ve Duru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Engelli bireylerin var olduğunu, onları daha iyi anlayabilmek ve hayatı paylaşmak için herhangi bir engel olmadığını vurgulamak amacıyla yapılan ziyaret kapsamında engelli bireyler ile sohbet edildi, müzik eşliğinde dans gösterisi yapılarak oyunlar oynandı.