Üniversitemizde "Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri" Gerçekleştirildi.

Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluarı, Üniversitemiz 15 Temmuz Meydanı’nda kurulan stantlarda üç gün süreyle topluluklarını tanıtma fırsatı buldular.

Üniversitemizde her Akademik Yıl başlarında gerçekleştirilen Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri etkinliğine bu yıl ; KİYÜ Hayvan Severler Topluluğu, İnsan Hakları Kulübü Topluluğu, Demokratik Düşünce Topluluğu, Ultraslan Uni Taraftar Topluluğu, Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet Topluluğu, İlim, Kültür ve Medeniyet Topluluğu, İHH Arama Kurtarma Topluluğu, 7 Aralık Toplum Gönüllüleri Topluluğu, İdeal Genç Topluluğu, Kültür Gezginleri Topluluğu, Felsefe Topluluğu, Dil ve Edebiyat Topluluğu, Matematik ve Eğitim Topluluğu, Peçiç Topluluğu, Turan Topluluğu, ÜNİAK Topluluğu, Türk Dünyası Araştırma Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu katıldı.