Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can

Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la Rektörlük makamında bir araya geldiler.

Görüşmede, üniversiteler arasında akademik faaliyetler ve bilimsel etkinlikler ile ilgili konularda iş birliğinin önemine değindiler. Ayrıca ortaklaşa yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Bunun yanında pandemi sürecinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri konusunda da öne çıkan konuları görüştüler.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can kampüs alanında incelemeler yaptıktan sonra Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlük Şeref Defteri’ni imzaladı.

Görüşme sonunda Rektör Karacoşkun, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Can’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü de göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Rektörümüz Karacoşkun’a teşekkür etti.