Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Beraberindeki Heyet Üniversitemizi Ziyaret Etti

İlimize gelen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve beraberindeki heyet Üniversitemizi de ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la görüştü.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete, İlimiz Valisi Recep Soytürk, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Elevli ve Prof. Dr. Mustafa Gerek, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Avni Uygar Seyhan, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri ve Yurt Dışı Sağlık Birimleri Daire Başkanı Mustafa Taşkın, Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez ve İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık da eşlik etti.