KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu yıl, Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında bayramı evlerimizde geçireceğiz. Akrabalarımızla arkadaşlarımızla ve tüm sevdiklerimizle teknolojinin imkânlarını kullanarak uzaktan iletişim araçları ile bayramlaşacağız. Gerekli önlemleri alarak, tedbirlere uyarak, hep birlikte ve her zamanki heyecan, her zamanki birlik olma duygusu ve bayram sevinciyle bu zor günleri de geride bırakacağız inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz başta olmak üzere, Üniversitemiz akademik ve idari personelinin, sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli ailelerinin, Kilisli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN