KİYÜ COVID -  19 Mücadelesinde Sahada Çalışanları Unutmadı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü, Coronavirüse (COVID – 19)  karşı ilk günden beri sahada çalışan basın mensuplarını ve güvenlik güçlerini unutmadı. Onlara KİYÜ’de hazırlanan el dezenfektanlarından dağıttı.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun “Bu sıkıntılı süreçte özveriyle ve fedakârca sahada görev yapan sağlık çalışanlarına, güvenlik güçlerine ve basın emekçilerine ne yapsak azdır. Biz de üniversite olarak kendi üretimimiz olan ve sahada görev yapan görevli kardeşlerimizin her zaman kullanabileceği el dezenfektanlarını kendilerine ulaştırdık. Allah onlara güç versin, virüsten ve hastalıktan korusun, onlara millet olarak çok şey borçluyuz. Elimizden gelen her konuda onların yanındayız ve destekçisiyiz. Bu bağlamda onlar sahada risk içerisinde görev yaparken bizler de evlerimizde kendimizi izole ederek hem onların işlerini kolaylaştıralım hem de bu virüsün bulaşma riskini en aza indirerek yeniden normal hayatımıza dönmek için avantaj sağlayalım” dedi.