KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Öğrencilerimizin Dikkatine "Uzaktan Eğitim Duyurusu"

Sevgili öğrencilerimiz,

Koronavirüs (COVID-19) pandemisine karşı alınan tedbirler doğrultusunda üniversitemizde derslerimiz 23 Mart 2020 tarihinden itibaren internet üzerinden uzaktan eğitim olarak yürütülecektir. Bu amaçla EDMODO www.edmodo.com yazılımı kullanılarak oluşturulan sanal sınıflara kaydolmanız ve dersleri bu sistem üzerinden takip etmeniz gerekmektedir. EDMODO sistemine bir kere öğrenci olarak kaydolup giriş yaptıktan sonra derslerinizin hocaları tarafından sizlere verilen ders kodlarını kullanarak farklı derslere kaydolabilecek ve bu dersleri internet üzerinden takip edebileceksiniz. Bunun için EDMODO uygulamasına giriş yaptıktan sonra, SINIFLARIM/Bir Sınıfa katıl menüsünü tıklamanız ve açılan pencerede dersin kodunu girmeniz yeterli olacaktır. Ders kodlarını dersinizin hocası size obs.kilis.edu.tr adresli öğrenci bilgi sistemi üzerinden mesaj atarak, birim web sayfası üzerinden paylaşarak veya sizle doğrudan iletişime geçerek ulaştırmış olması gerekmektedir. Hala ders koduna ulaşmadıysanız dersi alan diğer öğrenci arkadaşlarınızdan bilgi almaya çalışınız.

Bu zor günlerin en kısa sürede geçmesini ümit ediyor, kampüsteki sınıflarımızda ders işlemeye yeniden başlayıncaya kadar, sizleri sanal ortamdaki sınıflarımıza bekliyoruz. Sağlıkla kalınız…