KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİNDE SİYAH KUŞAK JUDO 1. VE 2. DAN KURSU BAŞLADI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığının iş birliğiyle organize edilen 1. ve 2. Dan Siyah Kuşak Judo Kursu Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu'nda ülkemizin dört bir yanından gelen 3 eğitmen ve 26 kursiyerin katılımıyla başladı.

Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler, 28 Ekim-07 Kasım 2019 tarihleri arasında Üniversitemizin ev sahipliğinde açılması planlanan 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Judo Kursu'na katılacaktır.

Siyah kuşak judo ve antrenörlük kurslarının, Üniversitemiz ev sahipliğinde açılmasını sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN'a Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığı tarafınca teşekkür edildi.