Yeni Öğrencilerimiz "Kilis Şehir Gezisi" Etkinliğinde Buluştu

Kilis 7 Aralık Üniversitesini yeni kazanan öğrenciler için düzenlenen "Kilis Şehir Gezisi" etkinliği, yeni öğrencileri Kilis tanıtım turunda buluşturdu.

Kilis’in kültürünü yansıtan tarihî, kültürel ve turistik mekânların ziyaret edildiği şehir gezisine öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Etkinlikte Şeyh Muhammed Tepesi, Oylum Höyük, Tarihî Salih Efendi Sokağı, Çağlayan Konağı (ÇATOM), Ulu Cami gibi tarihî ve kültürel yerler gezildi. Öğrencilere, gezilen mekânlarla ilgili gezi rehberi tarafından bilgiler verildi.

Kilis’in tarihini ve kültürünü yansıtan mekânları gezerek ve görerek öğrendiklerini belirten öğrenciler, Kilis’i farklı yönleriyle tanıma fırsatı sunan bu kültür gezisinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.