Akademik Birimlerimizde Mezuniyet Törenleri Sona Erdi

Üniversitemiz akademik birimlerinin düzenlediği 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri coşkuyla gerçekleştirildi.

KİYÜ genel mezuniyet töreninin ardından üniversitemizin akademik birimlerinde de farklı törenler yapıldı. Muallim Rıfat Eğitim FakültesiFen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiMühendislik-Mimarlık Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri FakültesiSağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenleri geride bıraktığımız hafta içerisinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizdeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin coşku ve heyecanla katıldıkları törenlere, ülkemizin farklı yerlerinden gelen öğrenci aileleri de katıldılar.