KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi

Çocuk ve Eğitim: Atölye Çalışmaları

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı'nın düzenleyeceği Çocuk ve Eğitim: Atölye Çalışmaları isimli Okul Öncesi Öğretmen Adayları ve Öğretmenlerine Yönelik Eğitmen Eğitimi Atölyeleri düzenlenecektir.

Eğitimler 21 Haziran 2019 Cuma günü Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda saat 09.30'da başlayacaktır.

Program Akışı:

09:30-10:00 Açılış Konuşması
10:00-10:15 Ara İkramlar
10:15-12:00 Atölye Çalışmaları (1., 2., 3., ve 4. Atölyeler)
12:00-13:30 Öğle Arası
13:30-15:30 Atölye Çalışmaları (5., 6., 7., 8., ve 9. Atölyeler)
15:30-16:30 Kapanış ve Değerlendirme

Atölyeler:

- Fen ve Matematiğin Doğası - Dr. Öğr. Üyesi Ahmet SİMSAR
- 21. Yüzyılda Anne-Baba Olmak - Dr. Öğr. Üyesi Halil UZUN
- Çok Kültürlü Ortamlarda Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmaları - Dr. Öğr. Üyesi Lütfiye COŞKUN
- Eğitim Sürecinde Yenilikçi Çözümler ve Artırılmış Gerçeklik - Arş. Gör. Hızır DİNLER
- Tasarım Odaklı Düşünme: STEM Atölyesi - Arş. Gör. Vakkas YALÇIN
- Müzede STEM Atölyesi - Dr. Öğr. Üyesi Şule ERDEN
- Hayallerini Tasarla - Öğr. Gör. Nuseybe ÖZTÜRK
- Çok Kültürlü Ortamlarda Değer Eğitimi Çalışmaları - Arş. Gör. Ayşe Duran YILMAZ

Atölyelere katılmak isteyen okul öncesi öğretmenleri ve öğretmen adaylarının aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun doldurması gerekmektedir. Atölyelere katılım 12 kişi ile sınırlıdır ve katılan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.