Üniversitemizde Akademik Cübbe Giyme ve Ödül Töreni Düzenlendi

Akademisyenlikte Yükselenler İçin Cübbe Giyme Töreni

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin fakülte ve yüksekokullarında görev yapan ve son bir yıl içerisinde doktor, doçent ve profesör unvanı alan akademisyenler için “Cübbe Giyme Töreni” düzenlendi.

İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, yaptığı açılış konuşmasında, akademik cübbe giyme töreninin geçtiğimiz yıl başlatılan bir uygulama olduğunu, bundan sonraki yıllarda da bu uygulamanın devam ettirileceğini dile getirdi. Rektör Karacoşkun başarılı çalışmalarını tamamlayarak profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyeliğini alan, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde üniversitemizde yeni göreve başlayan öğretim elemanlarını tebrik ederek tüm akademisyenlere çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca bu yıl ilk kez gerçekleştirilen kamuda 25 yıl ve üzeri hizmeti bulunan akademik ve idari personele de başarı belgelerini takdim ederek iş motivasyonlarını arttırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Profesörlüğe yükselen Kemal Delihacıoğlu, Cumhur Canbazoğlu, Halim Avcı ve Bilgehan Pamuk, Doçentliğe yükselen Nurşat Biçer, Serhat Kuzucu, Hülya Derya, İrfan Deli, Veli Batdı, Cengiz Taşkın, Yılmaz Sağlam, Önder Karakoç, Doktor Öğretim Üyeliğine yükselen Türkân Çelik, Üzeyir Köse, Fatma Sarıgüllü Önalan, Vedat Karakaş, Ali Derya Atik, Ahmet Simsar, Ali Kemal Taşkın, Efe Çetin Yılmaz, Mehmet Biçer, Ahmet Şit, Ömer Faruk İncili, Alper Yetkiner, Abdullah Bayındır, Duygu Ayar, Cebrail Telek, Esra Asıcı, Cemal Aktürk, Mustafa Kınağ, Saliha Taşçıoğlu, Mehmet Fatih Güloğlu, Deniz Kadir Takçı, Ali Karakuş, Tolga Gürkan ve Mehmet Alptekin’e Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından akademik cübbe giydirildi.

Öğretim Elemanlarına Belgeleri Verildi

Programda daha sonra yine son bir yıl içerisinde öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi olarak atanan öğretim elemanlarından Seyit Ali Miçooğulları, Mehmet Selim Yıldırım, Melih Küçükoğlu, Ahmet Said Ber, Mine Özgüven, Özkan Dede, Veysel Çiftçi, Ayşe İncesu, Yasemin Polat, Kübra Yavuz, İbrahim Çekiç, Ali Emin İslamoğlu, Hacı Uğur Eğdemir, Merve Akış, Muhammed Mücahid Dalkılıç, Yakup Safa Çalı, Abdüssamed Özbek, Yeliz Saygılı, Sefa Altay, Ahmet Karakaş, Ömer Çalışkan, Muhammet Yasin Çakır, Ayşenur Fidan, Hülya Kaşıkçı, Ali Çevik, Hızır Dinler, Nilüfer Sena Çalık, Metin Civek, Ahmet Kuray’a Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından belgeleri verildi.

Kamuda 25 Yılını Dolduran Akademik ve İdari Personele Belge Takdimi

Devlet kurumlarında 25 hizmet yılını dolduran akademisyenler, Osman Türer, Cemil Teke, Hüseyin Alpaydın, Yunus Öztürk, Mehmet Mübarek Çelik, Nedim Öz, Yadigar Polat, Nermin Zahide Aydın, Sadettin Paksoy, Kani Arıcı, Rasim Özdemir, Ali Güngör, Erdinç Gülcü, Halim Avcı, Mustafa Nalbantoğlu, Vedat Karakaş, Bilal Acemioğlu, Faruk Bartan, İsmail Pehlivan, Mustafa Cinoğlu, Abdurahman Çetin, Hakan Çetinkaya, İsmail Arı, İsmail Gül ve Metin Akis’e devlet kurumlarında 25 hizmet yılını dolduran idari personel Cahit Faruk İslamoğlu, Mehmet Alkan, Mehmet Tüfekçi, Mustafa Demir, Abdülkerim Kalkan, Fethi Şahan, Bülent Yimenicioğlu, Çavuş Güneş, İbrahim Halil Kurt, Mehmet Ali Bilgin, Ramazan Polat, Turgut Kaya, Abidin Sağlamer, Rukiye Arslan, Semih Adıyaman, Hüseyin Akkurt, , Uğur Karataş, İbrahim Halil Karakurt, Ahmet Ağdalyan, İsa Karabulut, Mehmet Ali Can, Ali Haydar Esoğlu’na hizmet takdir belgeleri Rektör Karacoşkun tarafından verildi.

Üniversitemize katkı sunan akademik personelden Dr. Öğr. Üyesi Bekir Bülent Arpacı ile idari personelden Kadir Polat’a takdir belgeleri yine Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından verildi.

Bayramlaşma Töreni

Programdan önce rektörlük kokteyl salonunda tüm personelin katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.