Üniversite Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Üniversite yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine üniversite üst yönetiminin yanı sıra akademisyenler ve idari personel katıldı. İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, tüm personelin Ramazan Ayı’nı tebrik ederek özellikle bu ayda sarf ettiğimiz sözlere, hal ve hareketlerimize daha fazla dikkat etmemiz gerektiğini söyledi. Rektör Karacoşkun, kötü sözden, yalandan ve dedikodudan kaçınarak, Ramazan’ı manevi havasında yaşayarak, bu kutsal ayın gerektirdikleri güzel şeyleri yapmamız gerektiğini ifade etti.

Rektör Karacoşkun tüm personele ailesi ve sevdikleriyle birlikte ulaşacakları nice Ramazan’lar temenni ederek yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını da şimdiden kutladı.