Üniversitemizde Murat Kekilli Coşkusu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Kilis Belediyesi iş birliğinde üniversitemizde düzenlenen halka açık Murat Kekilli konseri, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Konsere Kilis Belediye Başkanı Av. Abdi Bulut, KİYÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve öğrenciler katıldı.

“Bu Akşam Ölürüm”, “Kara Gözlüm”, “Vay Be”, “Salını Salını”, “Gel Öpem Seni”, “Sana Gül Dedim” gibi bilinen birçok şarkısını konsere gelen coşkulu kitleyle birlikte seslendiren Murat Kekilli’ye konser sonrasında Belediye Başkanı Av. Abdi Bulut tarafından çiçek, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından da hediye takdim edildi.

Program öncesinde Murat Kekilli Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la rektörlük makamında bir araya geldi.