“İyilik Ajandası” Rektör Karacoşkun’a Hediye Edildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO)  Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, yürüttükleri sosyal duyarlılık projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları tanıtmak amacıyla Öğr. Gör. Aksa Ertem ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u ziyaret ettiler.

“İyilik Ajandası” başlıklı projeyle insanlara iyilik yapmanın ve iyilikte bulunmanın sürekliliğine dikkat çekmeyi amaçladıklarını söyleyen öğrenciler, daha önce de Türk ve Suriyeli çocuklar için “Kardeş Eller” adlı çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirttiler. Yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi ve fotoğrafların yer aldığı “İyilik Ajandası”nı Rektör Karacoşkun’a hediye eden öğrencileri Karacoşkun da duyarlılıklarından ve örnek çalışmalarından dolayı kutladı.