KİYÜ Dayanışma Derneği Karataş Kampüsü'nde Kermes Düzenledi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dayanışma Derneği, üniversitemizdeki ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına Karataş Kampüsü’nde bir kermes düzenledi.

Kermesin açılışı üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Çetin, KİYÜ Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muazzez Harunoğulları ve dernek üyeleri tarafından yapıldı.

Kermeste, başta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olmak üzere, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin kendi imkânlarıyla  hazırladıkları yiyecekler satışa sunuldu.

Öğrencilerin gönüllerince eğlenme fırsatı bulduğu kermese akademisyenler ve üniversite çalışanları da yoğun ilgi gösterdi.