Rektörümüz Karacoşkun Ankara’da Düzenlenen 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne Katıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Törene üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar ve Prof. Dr. İbrahim Halil Seyrek, Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Hüküm ve Dr. Öğr. Üyesi Muazzez Harunoğulları, üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serhat Kuzucu ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Efe de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada üniversite öğrencilerine burs müjdesi vererek, "Önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için kredi burs miktarını lisansta 500, yüksek lisansta 1.000, doktorada 1.500 liraya yükseltme kararı aldık." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, verimliliği ve rekabet gücünü yükseltecek projelere destek verileceğini, üniversite öğrencilerinin geleceğini yakından ilgilendiren çalışmalar kapsamında tüm üniversitelerde öğrencilere kariyerleri konusunda rehberlik edecek kariyer ofislerinin açılacağını sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm akademisyenlere ve öğrencilere başarılar diledi.