Yeni Göreve Başlayan Akademisyenlerden

Rektörümüz Karacoşkun’a Ziyaret

İlahiyat Fakültesi’nde yeni göreve başlayan Türk-İslam Edebiyatı Anabilim Dalı Öğr. Gör. Abdurrahman Şensöz, Din Psikolojisi Anabilim Dalı Arş. Gör. Hamidullah Genç, İslam Felsefesi Anabilim Dalı Arş. Gör. Sercan Çamlı, Arap Dili ve Belağatı Anabilim Dalı Arş. Gör. Recep Eşim ve Hadis Anabilim Dalı Arş. Gör. Ramazan Çoban dekan yardımcıları Doç. Dr. Halil Aldemir ve Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Şahiner ile birlikte rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u ziyaret ettiler.

Rektörümüz Karacoşkun ziyaret sırasında yeni göreve başlayan akademisyenleri tebrik etti. Ülkemizin nitelikli akademisyenlere olan ihtiyacını vurgulayıp Kilis 7 Aralık Üniversitesi ailesinin yeni üyelerine başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca Rektörümüz Karacoşkun araştırma görevliliğinden rektörlüğüne kadar akademik süreçlerde yaşadığı bir takım tecrübelerini genç akademisyenlerle paylaştı. Araştırma görevlilerinin kendilerine tevdi edilen görevleri hakkıyla ve özveriyle yerine getirmelerinin gelecekte kendilerine yol gösterecek birer tecrübeye dönüşeceğini belirtti. Araştırma görevlilerinin bu görevleri yerine getirirken bilimsel faaliyetlerden uzaklaşmamaları gerektiğinin altını çizdi. Düzenli ve planlı çalışmanın önemini vurguladı. Devletimizin ve üniversitemizin günümüzde genç araştırmacılara sunduğu imkânları hatırlattı.