Ünlü Piyanist Stéphane Blet’den Piyano Resitali

Mezuniyet töreninde piyano resitali vermek için Kilis 7 Aralık Üniversitesine gelen ünlü Fransız piyanist ve besteci Stéphane Blet müzikseverlere ve çocuklarının mezuniyet törenleri için Kilis’e gelen öğrenci ailelerine güzel bir gün yaşattı.

Türk dostu Fransız piyanist Blet, 12 Osmanlı – Türk Rapsodisi besteleriyle de tanınıyor. Stéphane Blet ve Natalia Sitolenko çifti verdikleri konserde, Chopin’den parçalar ile Blet’in bestelerini icra ettiler.

Programa Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve çok sayıda müziksever katıldı. Program sonunda konuk sanatçılara Rektör Karacoşkun tarafından günün anısına plaket takdim edildi.

Piyano resitalinden önce Stéphane Blet, Natalia Sitolenko, Savcı Cihan Ergün, GAÜN Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ve Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Şevki Eren, Rektör Karacoşkun’u makamında ziyaret ettiler.