Üniversitemizde Bahar Şenlikleri Coşkuyla Başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Şenlikleri coşkuyla başladı.

Birçok sanatçının sahne aldığı ve çeşitli kültürel, sportif etkinliklerin gerçekleştirildiği bahar şenliklerinin ilk günü renkli gösterilere sahne oldu.

Konsere katılanlar, şenliğin ilk günü sahne alan Kilisli sanatçılar Mehmet Yakar ve Özkan Yılmaz ile doyasıya eğlendi. Sanatçılara plaketlerini Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun takdim etti.

Şenlik kapsamında düzenlenen ve Nedim Ökmen Anadolu Lisesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği jiu jitsu gösterisi ilgiyle izlendi. Nedim Ökmen Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Patlar’a plaketini ve gösteriyi sunan öğrencilere teşekkür belgelerini Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun verdi.

Akşam saatlerinde sahne alan ünlü sanatçı Murat Kekilli, üniversitemizin 15 Temmuz Meydanı’nı dolduran kalabalığı coşturdu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun sanatçıya plaketini takdim ederek üniversitemizde bulunmasından dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Bahar Şenlikleri iki gün boyunca devam edecek.