Üniversitemiz Dayanışma Derneği’nden Kermes

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dayanışma Derneği, üniversitedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik bir kermes düzenledi. Kermesin açılışını Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile eşi Şehri Karacoşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Halil Seyrek, KİYÜ Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muazzez Harunoğulları birlikte yaptı.

Üniversite 15 Temmuz Meydanı’nda yapılan kermeste, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümleri ile Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencilerinin kendi imkânlarıyla hazırlayarak getirdiği yiyeceklerin satışı ile elde edilecek olan gelir, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacak.

Rektör Karacoşkun kermes sonunda öğrencilerle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.