Rektörümüz Karacoşkun 15 Temmuz Anadolu Lisesi’nde

Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, 15 Temmuz Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören liselilerle bir araya geldi. Okul Müdürü Salihiddin Ataköşker ve okul yöneticileri tarafından karşılanan Karacoşkun, okul öğretmenleriyle öğretmenler odasında bir süre sohbet etti.

Daha sonra okulun konferans salonunda YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesi bölüm ve alan tercihi yapacak olan öğrencilerle bir araya gelen Rektör Karacoşkun, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nin öğrencilerine sunduğu sosyal imkânlardan, nitelikli akademik kadro ve verilen eğitim kalitesinden söz eden Karacoşkun, öğrencilerin KİYÜ’yü tercih etmeleri halinde sahip olacakları burs, yemek ve barınma bilgilerini de öğrencilerle paylaştı.

Program, 15 Temmuz Anadolu Lisesi öğrencilerinin Rektör Karacoşkun’a çiçek takdimi ile sona erdi.