DGS Bilgilendirme ve Motivasyon Semineri

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından “DGS Bilgilendirme ve Motivasyon” adlı seminer düzenlendi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurgül Yalçın, DGS’nin ön lisans öğrencilerinin lisans eğitimine geçme yolunda devlet tarafından kendilerine tanınmış önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Seminerde Öğr. Gör. Ahmet Şit, DGS hakkında genel ve teknik bilgiler vererek tercihlerle ilgili bir sunum yaptı. Programın açık oturum bölümünde dikey geçiş sınavıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni kazanan öğrencilerden Mehmet Karacan, Abdulkadir Torkak, Fahri Canpolat, Hakan Eşkin ve Fatma Durdu Dönen DGS’ye hazırlık ve sonrasındaki kariyer süreciyle ilgili deneyimlerini paylaştılar, görüş ve önerilerini dile getirdiler. Program soru-cevap ve takdim konuşmasıyla sona erdi.