Genetik ve Biyomühendislik Öğrenci Topluluğu’ndan

Rektörümüz Karacoşkun’a Ziyaret

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Genetik ve Biyomühendislik Topluluğu öğrencileri, akademik danışmanları Dr. Öğr. Ü. Sevgi Gezici eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u ziyaret ettiler.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünün varlığını Türkiye’ye duyurmak amacıyla tanıtım faaliyetleri düzenlemek ve alanında uzman akademisyenleri öğrencilerle buluşturup deneyim paylaşımında bulunmak istediklerini belirten topluluk öğrencileri, Rektör Karacoşkun’dan destek talebinde bulundular.

Rektör Karacoşkun, topluma ve çevresine duyarlı, sosyal projeler üreten, bilimsel ve kültürel çalışmalar yapmak isteyen tüm öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirterek, topluluk öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Fatma Yapıcı tarafından Rektör Karacoşkun’un karakalem portre çalışması hediye olarak takdim edildi.