Üniversitemiz Mezunu Öğretmenlerden

Rektör Karacoşkun’a Vefa Ziyareti

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi’nden farklı yıllarda mezun olarak Kilis'te Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeni olarak meslek hayatlarını sürdüren öğretmenler, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenleri, Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde unutulmaz günler geçirdiklerini, çok güzel dostluklar kurduklarını belirterek, KİYÜ mezunu olmanın kendileri için bir ayrıcalık olduğunu dile getirdiler. Ziyarette bulunan tüm öğretmenlere bir hoca olarak ders vermiş olmaktan büyük bir sevinç duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, üniversite hocalığının ve ders vermenin akademik hayatın mesleki anlamda en tatmin edici süreçlerinden biri olduğunu ifade etti.  Öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu özellikle vurgulayan Rektör Karacoşkun, öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar diledi.