Öğrencilerimizden Yararlı Etkinlikler

Eksi 7 Topluluğu’ndan Polateli 23 Nisan Anaokulu'na Destek

​Eksi 7 Topluluğu öğrencileri, Kilis’in Polateli ilçesinde bulunan 23 Nisan Anaokulu’na destekte bulundular. Öğrencilerimiz, topluluk olarak topladıkları yardımlar ve  üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin düzenlediği kermesten elde edilen gelir ile aldıkları eğitim materyallerini, oyuncakları ve kırtasiye malzemelerini 23 Nisan Anaokulu'na ulaştırdılar. Aynı zamanda anaokulunun iç mekanlarını tematik resimlerle donattılar.

​Öğrenciler, üniversitemiz Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği programından mezun olduktan sonra ilimizdeki anaokulunda öğretmenlik görevine başlayan duyarlı öğretmenimizin okuluna destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Mezun öğretmenimiz Dilek Yasemin Alıcıoğlu ise Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencisiyken etkinliklerine katıldığı Eksi 7 Topluluğu'nun bu güzel desteğinin çok anlamlı olduğunu, öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek üniversitemize sonsuz teşekkürlerini iletti.

İkinci Destek Üniversite Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne

​Eksi 7 Topluluğu öğrencileri, diğer bir etkinlikteyse üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Kreş ve Gündüz Bakımevinin iç mekânlarını çizdikleri tematik resimlerle zenginleştirdiler.

​Topluluk öğrencileri; üniversitemiz bünyesinde bir kreş ve gündüz bakımevinin faaliyete geçmesinin üniversitemiz için çok önemli bir kazanım olduğunu dile getirirken, Eksi 7 Topluluğu olarak faaliyet alanlarına giren etkinliklerle kreş ve gündüz bakımevini destekleyeceklerini ifade ettiler.

​Eksi 7 Topluluğu akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yakup Doğan, Eksi 7 Topluluğu'nun kurulduğu günden beri öncelikle Kilis’teki okul öncesi kurumlara olmak üzere mezunlarımızın görev yaptıkları okullara ve başka illerden topluluğumuzla iletişime geçen okullara katkı sağlamak için çeşitli yardım etkinlikleri düzenlediğini ifade etti. Ayrıca Eksi 7 Topluluğu olarak, üniversitemiz bünyesinde kurulan Kreş ve Gündüz Bakımevini ihtiyaç duyduğu her alanda destekleyeceklerini ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceklerini dile getirerek üniversite yönetimine destek ve katkısından dolayı teşekkürlerini sundu.