Rektörümüz Karacoşkun’dan Şair Şahmaranoğlu’na

Geçmiş Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kilis’in önemli kültür insanlarından biri olarak şehir kültürüne ve milli kültüre yazıları ve eserleriyle önemli katkıları olan araştırmacı, şair ve yazar Hasan Şahmaranoğlu’nu ziyaret ederek, Şahmaranoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başhekim Uzm. Dr. Ali Muhsin Güvelioğlu ile hastane yönetiminin de eşlik ettiği ziyaret esnasında Rektör Karacoşkun, Kilis 7 Aralık Üniversitesi yayını olarak tekrar basılan, Hasan Şahmaranoğlu’nun kendisine ait olan “Almıla” isimli şiir kitabını hediye etti.

Ziyaret öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun Kilis Devlet Hastanesi Bashekimlik görevine atanan Uzm. Dr. Ali Muhsin Güvelioğlu'nu ziyaret ederek Güvelioğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.