Rektörümüz Karacoşkun’dan Öğrencilerimize Moral Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, yarıyıl tatili öncesi final sınavlarına girecek olan öğrencilere hem moral vermek hem de destek olmak için öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite Kütüphanesi’ndeki buluşmada öğrenciler, Rektör Karacoşkun’a sorunlarını ve önerilerini iletme imkânı buldular. Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve sorunlarını dikkatle dinleyen Rektör Karacoşkun’a üniversite yöneticileri de eşlik etti.

Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Karacoşkun; “Bu gençler bir harika, hepsi pırıl pırıl, çiçek açmış bir fidan. Evinde, yurdunda, kütüphanede ders çalışarak emek veren ve final sınavlarına hazırlanan tüm öğrencilerime başarılar diliyorum” dedi.

Kütüphanede sınavlara hazırlanan öğrencilere çay eşliğinde küçük ikramlarda da bulunuldu.