KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Yıl dönümleri hepimiz için geçen yılın muhasebesini yapmak, kendimizle yüzleşmek ve geçirdiğimiz zamanın değerlendirmesini yapmak anlamına da gelir. Bu vesile ile gelecek yılı umutlu kılmak için bir fırsat bulabiliriz. 2018 yılının başta Kilis 7 Aralık Üniversitesi akademik ve idari personeli olmak üzere dünyadaki tüm insanlar için huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN                                                                                                    Rektör