Üniversitemizde “Sportif, Sosyal ve Kültürel Uyum”  Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemizde, UNICEF tarafından desteklenen, Kilis Belediyesi tarafından yürütülen ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin paydaş olduğu proje kapsamında Suriyeli ve Türk öğrencilere yönelik “Sportif, Sosyal ve Kültürel Uyum” ile ilgili bir etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Kilis Mercidabık Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Olgaç, öğretmenler, 110 Suriyeli ve Türk öğrenci üniversitemizi ziyaret etti.

Konuklar, üniversitemiz UNICEF Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Halil Uzun eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u ziyaret etti. Ziyarette Rektör Karacoşkun’a yürütülen proje hakkında bilgi verildi.

Konuklara sırasıyla üniversitemiz Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu atölyeleri, yüzme havuzu ve halı sahalar gezdirildi. Üniversite Kapalı Spor Salonu’nda gösteri maçı izleyen konuklara, Uygulama Oteli’nde öğle yemeği ikram edildi. Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen film gösteriminin ardından konuklar üniversitemizden ayrıldı.