Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya Üniversitemizde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Kilis’teki temasları kapsamında üniversitemize de teşrif etti.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Hz. Bilal-i Habeşi Filmi Gala Gösterimi” dolayısıyla üniversitemizde bulunan Bakan Kaya'ya, Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, Kilis Milletvekili Hilmi Dülger, Kilis Milletvekili Reşit Polat, Belediye Başkanı Av. Hasan Kara ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun eşlik etti.

Bakan Kaya yaptığı konuşmada, “Ülkemize sığınan mülteci kardeşlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için ülke olarak millet olarak devletiyle, sivil toplumuyla seferber olan bir milletiz. Kilis kendi nüfusundan daha fazla sayıda Suriyeli kardeşimizi misafir eden bir şehrimizdir. Kilis halkı dünyanın ibret alması gereken bir misafirperverlik örneği sergilemiştir. Kilis halkına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.