Spark Türkiye Temsilciliğinden Üniversitemizdeki Suriyeli Öğrencilere Burs Desteği

Hollanda merkezli sivil toplum kuruluşunun finanse ettiği Stichting Spark Türkiye Temsilciliği Temsilci Başkanı Subhe Mustafa, Spark Ekibinden Habip Avcı, Rüya Kaya, Ezgi Acar ve Ola Enis Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u makamında ziyaret ettiler.

Daha önce 3 üniversite ile başlayan Suriyeli üniversite öğrencileri için burs ve aktivite projesi yürüten kuruluş, bu yıl da Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile birlikte toplamda 7 üniversite ile etkinliklerine devam edecek.

Bu yıl başlayan projede üniversitemizde 11 öğrenci burs almaya hak kazanmış olup öğrenciler ile proje sözleşmeleri imzalandı. Devam edecek projede Suriyeli öğrenciler için gerekli burs ve eğitim desteğinin yanı sıra Türk ve Suriyeli öğrencilerin birlikte etkinlikler yapması planlanıyor.