Rektörümüz Karacoşkun Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk'ü Ziyaret Etti

Rektörümüz Mustafa Doğan Karacoşkun ve eşi Şehri Karacoşkun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette OKÜ Rektörü’nün eşi İİBF Dekanı Prof. Dr. Zeynep Türk de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk  Rektörümüz Karacoşkun'a, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi hakkında bilgiler aktardı ve üniversitelerin şehirlerin sosyal ve kültürel dokusu açısından nasıl bir önem teşkil ettiği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Görüşmede, iki üniversite’nin de, 10 yıllık kısa bir süre zarfında, şehrin önemli dinamiklerinden biri olduğu ve aynı coğrafyada bulunma sebebiyle birçok konuda ortak çalışmalar yapılması gerektiği konusunda istişarede bulunuldu.

Ziyaret sonrasında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, günün anısına Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Şeref Defteri'ni  imzaladı.