7 Aralık Üniversitesi Spor’un İlk Maçına Rektörümüz Karacoşkun’dan Destek

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, yeni kurulan ve 2017-2018 sezonunda 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan 7 Aralık Üniversitesi Spor’u ilk maçında yalnız bırakmadı.

7 Aralık Üniversitesi Spor’un 7 Aralık Gençlik Spor ile Söğütlüdere Stadı’nda yaptığı maçta her iki takım sporcularını da ayrı ayrı kutlayan ve başarı dileklerini ileten Rektör Karacoşkun daha sonra tribündeki yerini alarak maçı izledi.

Rektör Karacoşkun, üniversite bünyesinde Kilisli gençlere örnek oluşturacak bir takım kurduklarını, sadece futbolda değil sporun diğer branşlarında da gençlere destek vereceklerini ifade etti. Üniversite öğrencilerini ve personelini futbol takımına destek olmaya davet eden Karacoşkun, talep olması halinde üniversite kampüsünden stada servis de kaldırılacağını sözlerine ekledi.