Rektörümüz Karacoşkun Aşure İkram Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında üniversite kampüsünde gerçekleştirilen aşure etkinliğine katılarak, öğrencilere ve personele aşure ikramında bulundu.

Aşurenin zihnimizde iz bırakan anlamının birliğin ve beraberliğin sembolü ve farklılıkların bir arada yaşamanın ifadesi olduğunu söyleyen Rektör Karacoşkun, aşure gününün birliğimize, aynı ülkü ve aynı heyecana vesile olması dileklerinde bulundu.

Aşure günü sebebiyle akşam saatlerinde bayan personelimize  ve erkek personellerimizin eşlerine Rektör Karacoşkun’un eşi Şehri Karacoşkun'un katılımıyla İnciraltı Kahve Evi’nde aşure ikramı yapıldı. Şehri Karacoşkun konuklarıyla ayrı ayrı ilgilenerek etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti.