KÜLTÜR, EĞİTİM VE SAĞLIK BOYUTUYLA

ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLER

UNICEF tarafından finanse edilen, Kilis Belediyesi tarafından yürütülen ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından desteklenen, geçici koruma altındaki Suriyelilerin eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyete geçen proje kapsamında, Kilis’teki geçici koruma altındaki Suriyeli ailelere yönelik bir panel düzenlenecektir. Yrd. Doç. Dr. Halil Uzun koordinatörlüğündeki proje kapsamında düzenlenecek olan “Kültür, Eğitim ve Sağlık Boyutuyla Çocuk Yaşta Evlilikler” isimli panele konuşmacı olarak Muallim Rıfat Eğitim Fakültesinden Halil Özşavlı, Esra Saraç ve Zeynel Amaç, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulundan Funda Gül Bilgen konuşmacı olarak katılacaktır.

Ardıl olarak Arapçaya çevrilecek olan panele tüm öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz davetlidir.

Panel afişi için tıklayınız.