KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Ortak Zorunlu Dersler Koordinatörlüğü

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

Yeni Kayıt Öğrencilerimiz İçin İngilizce Muafiyet Sınavı

2017-2018 akademik yılında Kilis 7 Aralık Üniversitesine yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerinin İNG-101 ve İNG-102 kodlu İngilizce derslerinden muaf olabilmeleri için aşağıda yazılı yer ve saatte “İngilizce Muafiyet Sınavı” yapılacaktır.

Sınava katılım isteğe bağlıdır. Sınav çoktan seçmeli test usulü yapılacak olup geçme notu 50’dir. Sınavdan 50 ve üzeri puan alan öğrenciler İNG-101 (güz dönemi) ve İNG-102 (bahar dönemi) kodlu İngilizce derslerden aldıkları puana göre harflendirilmiş notlar ile geçmiş sayılacaktırlar.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin 18 Eylül 2017 Pazartesi günü aşağıda belirtilen saatte sınav yerlerinde olmaları gerekmektedir.

İNGİLİZCE DERSİ MUAFİYET SINAVI

SINAV YERİ : Merkezi Derslikler Binası Amfi-1 ve Amfi-2

SINAV TARİHİ : 18 Eylül 2016

SINAV SAATİ : 10:00

Öğrenciler sınava gelirken yumuşak silgi, kurşunkalem, resimli kimlik belgesi ve okulumuzun öğrencisi olduğunu gösterir bir belge getirmelidir.

Duyuru İletişim Bilgileri
Yayın Tarihi :13.09.2017