Yerel Basın Mensuplarından Rektörümüze Ziyaret

Kilis’in yerel basın mensuplarından TRT Kilis Temsilcisi Mahmut Özbalcı, Kent gazetesi muhabiri İbrahim Güneş, Vizyon Havadis gazetesi muhabiri Hamza Özkaya ve Kilis’in Sesi gazetesi muhabiri Mehmet Reyhanlı, Kurban Bayramı münasebeti ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a bayram ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektörümüz Karacoşkun, basın mensuplarına üniversitemizde gerçekleştirilen ve hedeflenen projeler hakkında bilgi verirken basın mensuplarının üniversiteden beklentileri de değerlendirildi.

Ziyaret sonunda, basın mensuplarının ortaklaşa yayımladıkları Kilis Bayram Gazetesi, ziyaretçiler tarafından Rektörümüz Karacoşkun’a takdim edildi.