Üniversitemiz Öğrencilerine İftar Yemeği

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'un ev sahipliğinde, içerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı dolayısıyla üniversitemiz tarafından öğrencilerimize iftar yemeği verildi. Üniversite merkez kampüste öğrenci yemekhanesindeki iftara başta Vali İsmail Çataklı olmak üzere Kilis protokolü, il müdürleri, basın temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Vali İsmail Çataklı, öğrencilerle protokol üyelerinin iftar organizasyonunda bir araya gelmesine vesile olan Rektör Karacoşkun’a teşekkür etti. Rektör Karacoşkun da tüm öğrencilere ve protokol üyelerine iftara katılmalarından dolayı teşekkür ederek herkesin sağlık ve mutlulukla bayrama erişmesi dileğinde bulundu.