Rektörümüzden  Ziyaretler

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Doğançay, Kilis Ekrem Çetin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Leyla Yarımdağ ve Kilis İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Seyfiddin Ateş’i makamlarında ziyaret etti. Ziyarete Kilis İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şehri Karacoşkun da katıldı.

Rektör Karacoşkun, görüşmelerinde İmam Hatip Okullarındaki eğitimin işleyiş düzeni hakkında bilgi edinerek geçmişten bugüne İmam Hatip Okullarının vizyonu ve niteliği gibi konular üzerine değerlendirmelerde bulundu. Rektörümüz, İmam Hatip Okullarını daha ileri seviyeye taşıyacak ve bu kurumların gelişimine katkı sağlayacak yöntemlerle ilgili okul müdürleriyle fikir alışverişide yaptı.