Üniversitemizin Kitap Değerlendirme ve Alım Komisyonu Toplandı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kitap Değerlendirme ve Alım Komisyonu,  Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında toplandı. Yrd. Doç. Dr. Serhat  Kuzucu'nun başkanlığını yürüttüğü komisyon toplantısına Yrd. Doç. Dr. Muharrem Şahiner, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Efe, Öğr. Gör. Dr. Muhammed Hüküm, Öğr. Gör. Dr. Armağan Zöhre, Öğr. Gör. Ülkü Polat, Arş. Gör. Zeynel Amaç ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Bülent Yimenicioğlu katıldılar.

Toplantıda, talep edilen kitaplar ve veri tabanları ile ilgili hazırlanan tanıtımlar değerlendirildi. Toplantı sonunda talep edilen kitapların tamamının alınmasına ve dört adet veri tabanına abonelik gerçekleştirilmesine karar verildi. Ayrıca tüm yıl boyunca elektronik ortamda talep toplanması ve yılda iki kez komisyon değerlendirmesinden geçerek yayınların alınması uygun görüldü.