7 Aralık Tiyatro Topluluğumuz Turnede

Üniversitemizin aktif öğrenci topluluklarından "7 Aralık Tiyatro Topluluğu" üniversitemiz adına bir ilki gerçekleştirerek turneye çıktı.

Topluluk, festival kapsamında 11 Mayıs 2017 tarihinde Mustafa Kemal Üniversitesi ve 16 Mayıs 2017 tarinde Gaziantep Üniversitesinde Dimitri Psathas’ın yazdığı, Rüstem Abacı’nın çevirdiği ve okulumuzun mezun öğrencilerinden Yasin Dirier’in yönettiği “Yalancı Aranıyor” oyununu temsil etti.

Prömiyeri 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde yapılan "Yalancı Aranıyor" oyunu toplamda 3 kez temsil edildi ve 1500 seyirci tarafından izlendi.

Topluluğumuzun öğrencileri, diğer üniversitelerin tiyatro topluluklarıyla tanışıp, birbirleriyle tiyatro ile ilgili konular üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını ve çok keyif aldıklarını belirttiler.