KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü

UZEK Sınav Duyurusu

Üniversitemizde ortak ve zorunlu olarak uzaktan eğitimle verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve İngilizce derslerinin ara sınavları 8 Nisan saat 00:00 ile 14 Nisan saat 20:00 zaman diliminde online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz ilgili derslerin sınavlarına bu zaman aralığında herhangi bir saatte girebilirler.

UZEK Öğrenme Yönetim Sistemine ilk defa giriş yapacak öğrenciler kullanıcı kodu olarak öğrenci numaralarını, parola için TC kimlik numaralarının ilk 5 hanesini kullanarak giriş yapabilirler.

Sisteme giremeyen, sistemin kullanımı hakkında bilgi almak isteyen öğrencilerimiz Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü ofisinden yardım alabilirler. Ayrıca destek.uzek@kilis.edu.tr adresine sorunlarını yazabilirler. Ancak e-mail yolu ile yeni parola belirleme işlemi yapılmamaktadır. Parolasını değiştirecek öğrencilerimiz bizzat UZEK ofisinden işlemlerini yaptırabilirler.

Mobil cihazlarla kablosuz internet üzerinden yapılan sınavlarda ağ bağlantısının zayıfladığı anlarda sınavdan çıkma durumuna karşın öğrencilerimizin sınavlar için kesintisiz internet bağlantısı bulunan bilgisayarları kullanmalarını önemle hatırlatırız.

Duyuru İletişim Bilgileri
Yayın Tarihi : 04.04.2017